Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Lögner" och okontrollerade situationer...


Mee Too II

Riksdagens talman - direkt rankad
efter kung och statsminister, när ska
media lugna ner sig och "de utsatta"
- båda könen, hålla sig till sanningen.

Eller är det så att halva svenska
befolkningen förgriper sig på den
andra halvan?
Inga tillfällen lämnas därhän för att
skapa oro, konflikter, angiveri och
misstänksamhet, påminner en smula
om Stasi och Sovjetstaten.

EU håller andan - ren luft saknas.




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 16:56



Bookmark and Share


  Ric
Instämmer rakt av, har ju själv skrivit en hel del om detta vansinniga pöbeldrev på sistone, sjukt är ordet.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje