Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU FÖRSÖKER VISA MIG


jag tror att Du försöker visa mig
att Du trots allt har full kontroll
att jag kan vila trygg i detta och
att inget annat spelar roll
jag vet att Du försöker trösta mig
förlåt att jag är väldigt svår
Du måste kunna överrösta mig
det händer att det inte går

hur ska jag kunna lära känna Dig
förutan denna närvaro?
det är ju ingen religion det här
det handlar ju om samvaro
gemenskap med Dig, Gud, som friköpt mig
från syndens lön, från evig död
jag lever av det Ord Du sänder mig
och inte blott av mjölk och bröd


LARZ GUSTAFSSON 8/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 485 gånger
Publicerad 2017-12-08 18:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

2017-12-13

  Cikoria Blå VIP
Det är många som har läst den här dikten,
den säger något.
Dikten berör mig på så sätt att
jag hoppas att den du skriver det
här med tanke på, lyssnar och svarar dig.

2017-12-09

    ej medlem längre
Vi har säkert stunder många av oss när vi svåra för Gud att säga något till! Det är svårt att vara stilla och bara lyssna!
2017-12-08

  Syrran77
Väldigt fin, öppen och ärlig bön.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP