Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LUSTANS LAKEJER RIDER I NATT

 

hon psykar honom sönder och samman

hon har tagit honom i sitt järngrepp ... 

Hon - ja mina damer och herrar HON

som en svävande osynlig yxa slår hon

nattens mörka krafters dåd blir osynligt

hon strider med sina jämlika kumpaner

hela hennes familj är av samma natur

se de vill alla se blodet rinna denna natt

se något ville avslöja deras hemska plan

gryningen kom mycket plötsligt minsann

blottade med sina byxor nere stod de där

själva spred de sig snabbt och tog skydd

spred sedan ut mer lögner om sina offer

drev ut bland nya skär där ingen visste

nya medlemmar de förde bakom ljuset

tvingade dem att utföra de vidrigaste dåd

de förmörkade barnets uppväxtsmiljö helt

spred rykten om den lille pojkens pappa

hans morföräldrar hade misslyckats totalt

att ge pojkens mor en god moral och fostran

nu levde hon bland lögner som blivit sanning

pojken såg hela tiden allt som skedde dag för dag 

han kunde ingenting göra för ingen brydde sig

alla trodde på hans mammas alla bedrägerier

hon var som sitt eget offer alltid beredd ljuga

ljuga för att få uppmärksamhet omtanke kärlek 

ljuga för att få pengar till kläder och kompisar

sådan var HON fylld av misär så tät och tjock

sammanblandade påtryckningar från sin familj

de skulle bevisa sig vara hjältar hela dagarna 

så HON gav dem mycket att rädda henne ifrån

även om det endast var inbillade hot och faror

tiden gick, lögnerna snärjde henne helt och fullt

nu visste hon inte längre vad som var sanning mer

så vad skulle hon nu hitta på för att få en reaktion

hon lejde två torpeder att förgöra sonens pappa

något hemskt måste han väl ändå ha gjort som ...

motsvarade kanske lite av hennes fantiserade saker

om vad hon tidigare ljugit om vad hennes ex gjort

därför bjöd hon hem två riktigt äkta ligister ...

hon betalade dem att skada misshandla kanske döda

ja de skulle ta kål på honom i alla fall det var meningen

och så satte hon sin lömska plan i verket ... Men ...

vi ska kom ihåg att sådan krafter är ett bevis för

att hon var psykotisk och allvarligt skakad inom sig

men de som följde henne utnyttjade henne för en sak

att få känna sig vara de hjältar de aldrig kunde bli




Prosa (Kortnovell) av Solstrale VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-08 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP