Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk om ...


Kameleont

om jag kunde
skulle jag
byta färg

likt en
kameleont

vid behov
för att vara

den trygga
hamnen
för
alla




Fri vers av Junia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 22:09



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Finurlig liten text.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP