Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumin


Du är mitt Mumintroll
Om du vill det eller ej

Ett djupare djup
Och svartare svärta

Närmre rötterna
Grundare med fötterna

Så opak är jag
Så transparent är det
Faktumet

Jag är inte mörkast längre
Men bottenlös

Kvällens Mumin




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 23:13



Bookmark and Share


  Stay Golden
Mysig ^^
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson