Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om livet inte
vore så tungt
Om det inte
gjorde så ont

Om äventyren stod
för dörren
Så skulle jag kasta
mig ut





Fri vers av Sara Raimosson
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 23:17



Bookmark and Share


  stefan.g
Orden känns och i all eftertanke, varför inte kasta sig ut? Tack för läsningen...Mycket bra skriven! :)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson