Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren


Blonda varma slingor lägger sig mjukt på min hud

Ringlar, kittlar, smeker mitt skinn

Blänker, skänker lystet gör min brud

Vinter, vardag och regn försvinn

Lämna din sommardoft hos mig, vännen min















Bunden vers (Rim) av Spik
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-09 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skrev en mycket fin dikt!

Det uppstod blandade känslor hos mig
Kärlek, förälskelse och väldig saknad
Men jag måste gå vidare nu
Och släppa dessa känslor bakom mig
Gå långt bort bort från min hittills största kärlek
Kommer alltid att minnas som om det vore igår
Kärleken
Den som aldrig blev besvarad.


Ha nu en fortsatt trevlig natt.

Mvh
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik