Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte inspirerad, men ändå


Inget, men ändå något

Kommer inte på något
att skriva
om... jag ändå,
försöker.

Får ner första strofen
som inte liknar
något... är det trots allt
en ansträngning.

Den andra är satt
och börjar känna
mig... någorlunda nöjd
fastän jag bara trevar.

Inte längre blankt
Inte länge sedan
inget fanns
men nu finns detta.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-09 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam