Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DENNA KROPP

jag vandrar här

i denna kropp

som förut tillhört

"zluggo pop"

men en dag ska jag

lämna den

då inträffar

förvandlingen

då når mig ingen

sjukdom mer

och inget mörker

mer jag ser

för Jesus kommer

som Han sagt

i glans och ära

och med makt

att lyfta oss

från kaos och kris

till härlighetens

paradis

det här är ingen

utopi

och icke blott

teologi

det är ett pilgrimsperspektiv

en lära, visst

men också liv!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2017-12-09 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar framtidsbild, det intet öga sett...
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP