Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

Jag rycker i vardagens tåtar
drömmer om en fri dag
om en förflyttning av mig till dig
ser syrénbuskens grenar instängda i stormen
slita i sina fästen
ett gråbrunt förgäves
med vinterns bud
inmängt i barken.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-09 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist