Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tala är silver tiga är guld.


Vem är du?

Med slipat stift?

Om du ska höra musiken, bör du nog slipa stiftet till LP- skivan, dessutom bör du nog ta reda på hur digital du är eller analog. Kanske är du biokemisk eller någon annan typ. Kan det vara så det är, eller vad tror du?

Att våga leva eller dö…

Står med dikter sedan jag var tonåring. Pärmar fulla av text. Den här silver vägen börjar förlora vikt. Varje dag ett oskrivet blad. Vi måste våga utmana döden om vi vill leva. Din älskade hänger örhängen i hallen, någon sitter på grinden. Du hör stormen, känner ilningarna i jorden, rör dig som en kobra.
Det ryter till och du gråter. Du måste våga leva eller dö.
Så håll er brinnande i anden, lev av nåd eller passion.




Fri vers av Carl.m - Resigenten
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-12-09 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl.m - Resigenten