Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

störda störs och blir stördare



Du skriker att jag är en paranoid mytoman när jag påstår att din Facebooksida är chockerande missvisande. Du har fan adhd hela tiden, inte halva dygnet som det verkar när du vinklar livet.

Vi ligger med varandra, är i det blå som politiskt korrekta amatöränglar, men ingenting är förlåtet. Det blir snarare värre, då du klargör att min profilbild på Facebook känns patetisk och förbluffande sockersöt.

Jag plockar bort dig som vän och du raderar mig ur livet som du presenterar framför andra. Det är bara det att snart är vi galet svartsjuka, slår ihjäl varandra på Instagram utan ett jävla ord.

___________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-10 13:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hårda bud i Mellerud!
2017-12-19

    ej medlem längre
jag har bara storbystade exhibitionistiska vietnamesiska brudar som facebookare. förut hade jag konstnärer från hela världen. ja, jag är oxå konstnär. kolla mina utställningar!
2017-12-10

  Judas Ekholm VIP
Älskar sociala medier-satiren. Vass dikt/text!
2017-12-10

    Sefarge VIP
Håhåjaja!
Livet har
Sina cybersidor
( för de som känner
sig kallade)
Skojslugt
Skriftat!
;)
2017-12-10

  Ric
Hahaa, jag dör av garv här ;D
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP