Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uhhhhhhhhhhhhhhhhh


nuuuuuuuuuuuuuu



jooooooooooooooooo livet
svep mig med
jooooooooooooooooo livet
rasa mig till dig
ruuuuuuuuuuuuuusa mig
din




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP