Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att du mig väntar


jag vet ju ändå döden




jag vet ju ändå döden
att du mig väntar


ni slaktade mig levande
ni menade det inte
när ni skalade
flådde
av
hela duet
ni trodde jag hade hela jaget kvar





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP