Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångan av lime te på bordlägga av den ensamma tiden.

 https://www.youtube.com/watch?v=hWtKm5WbE_w

 

 

Jag som svensk kvinna  tycker det är sorligt och skamlig att överskölja åldersdom bitterhet krämpor på männen  och anklagelse utan substans på männen vi flörtade dansade en natt kanske och nu efter över mer ett par decennier polis anmäla dem, då hade vi liberala fria societet repliker vi gick i ”fria förbindelser” i samhället accepterades svenska vanor. Och allt doftade svensk från påsk till jul i svenska hem .

 

För mig bara min kusin Arnold Schwarzenegger var en busig pojke med städerska som blev till den storasta  glädje en pojke för allas glädje. Och ett bevis med happy end!

 

Jag undrade varför i Rumänien kvinnorna går inte på med # metoo  upproret och anmäla runt omkring sig om sexuella trakasserier och svaret var att rumänska männen är gentlemän och vet hur man vårdar familj relationer vid sida om behovet ibland av en älskarinna.

 

 

 

Obs. tänk om att alla detta kartlagda arbetes bransch organisation namn med invecklande icke möjligt dra tillbacka polis anmäla koder  avslöjas till il villiga av en polis som vill bli rik som den som sålde 80 000 passport till främmande makt och vem kan hjälpa en stigmatiserad  kvinna då, eller vem vill vara hennes vän då?

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2017-12-09 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP