Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu


över det där insynsskyddet

jag är fortfarande kvar där

att det är vad jag brukar göra förskjuter arbetsdagen och hinner allt

tittar ut över kyrkparken sned vinkel uppifrån

rosa plattor stenar planade esplanad

tänker att snart tar jag en stor balja kaffe

går och pratar med dig väskan stor över axeln men det går

varför är det inte vad jag gör nu

jag hänger i tanken

var det bara tiden

den kanaljen




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-09 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
visst är tiden en skälm
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Taly