Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild 6. backstage.


är styv
och
motstånd


missbrukar
friheten
i
mitt
försprång

notan
är
lång

och

allt skall
sägas
till
alla
i
respektfull
ton

till och med
dimman
skall buga
på den
yttersta
dagen




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-12-09 18:07



Bookmark and Share


  MissFluff
Wow. Mkt bra.
2019-01-08

  Gena
Oo jag detta känner jag igen alltför väl. Andras vilja tar över
2017-12-19

    ej medlem längre
bra text!
2017-12-11

    ej medlem längre
"du måste respektera dig själv före någon Annan kan" ,hör um.

+
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP