Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fungerar


om nu den första inte

ställ inte en billig äggklocka ställ i så fall två

lika bra köpa lök igen vem vet om den är bra den du köpte sist

du vet det du vet men anta inget anta heller ingen annan roll än den du har

men för sjutton hyvla om rollen när de blundar




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-10 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly