Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs justitieminister Morgan Olofssons uttalande i saken


Illegal import

Det pågår en illegal import till Sverige

En del personer har tagit med sig

sina interna konflikter från hemländerna

Sådana importer måste upphöra

Vi har inte råd att betala alla införselkostnader

som detta kostar vårt land




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-12-09 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP