Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varats oändliga närvaro

När världen skälver
finns ett trygghetsdjup
En borg, ett fäste
Änglars vingar famnar
den plats av evig tid
det hjärta som älskar
varje sårbar själ
det hjärta som ger
sin frid
bortom tid och bortom rum




Prosa av Feminaz
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-09 22:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2018-02-03

  Eva Langrath VIP
Fridfulla och hoppfulla ord
2017-12-10

    ej medlem längre
Väldigt fint, om trygghet i en sårbar värld!
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz