Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I julen lyser ditt minne som klarast

I vinternattens mörker och juleljusens sken

Där finns minnet av dig som starkast kvar

För saknaden har inte minskat fast tiden den har gått

Du finns i mina tankar varje varje dag

Min saknade älskade vän 

Jag tänder mina ljus och pyntar mitt hus för jul

För i allt som andas av denna högtid är du

Du brann för julen likt ett tomtebloss 

I mitt vardagsrum står en snögubbe och lyser

Den lyser just för dig min fina vän

Jag hoppas du kan se den på änglagatan där du bor

God jul min älskade saknade ängel 

Jag älskar dig till solen och till månen och tillbaka 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 21:24



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din text är så äkta. Det blev nästan som en julklapp. Fint!

2017-12-14

  ULJO
Gillas
2017-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text om saknad!
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP