Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar inte om att man inte får trösta, utan om alla de gånger som någon sagt "jag förstår" till mig utan att förstå men inte slutat använda det för att försöka trösta mig när jag bett om något helt annat.


säg inte att du förstår

säg inte att du förstår innan jag förklarat
det är en omöjlighet
dina ord blir ingen tröst, de blir ett svek

säg inte att jag ska vara tyst, sluta skrika
du kan inte veta hur ont det gör
det går inte att se det på mig, du kan inte se igenom mig

dina ord betyder ingenting för mig
för du är inte jag och kommer aldrig bli mig lik
och det är okej

säg inte att du förstår innan jag förklarat
säg inte att du vet
bara håll om mig, så hårt att jag känner din puls

säg inte att jag ska vara tyst, sluta skrika
tvinga mig inte hela tiden torka bort mina tårar
låt mig gråta ut




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-09 21:38



Bookmark and Share


    TvåTungor
Starkt och bra!
2018-01-20

  Stay Golden
Don't blame them, they are cultured by those who do use these deep fashions in man, they hear us say it.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht