Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurt- Johnny Cash

 

Johnny Cash fångar det i ren, rå, ond sanning.
Jag vill förmedla samma sak så som han gör.
Jag vill att min smärta ska komma lika rent som hans gör i ''hurt''.
Jag tolkade den så perfekt en gång i tiden.
Sjöng den med min falska röst och tänkte att han visste hur ont det gjorde i mig, och hur smärtan befriade mig på ett plan.
Att han skadade alla i sin närhet precis som jag.

 

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything

What have I become
My sweetest friend?
Everyone I know
Goes away in the end

And you could have it all
My empire of dirt

I will let you down
I will make you hurt

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-09 22:29



Bookmark and Share


  Stay Golden
We got played by the music culture, it's a big game, try to be yourself sweets, despite music and tales, pick your spells <3
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan