Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elände


nysotat

det ryker in
trots nysotat
även köksspisen
är sotad

har sprungit
upp och ner
på taket
'
lyst i skorstenen
'ser inga stopp

'sett ut över dalen
från skorstenen

men det ryker in
luktar björkved
i huset

ingen hög
mysfaktor




Fri vers av tom boreland
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-09 22:31

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, sant händer ibland.
2018-02-04

  HelenaW
Usch, allt luktar rök.. Öppnar "spissluckan" å hä ryk in.. Blä..
2017-12-10

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
något att grubbla över
som en gåta
för en gemen
knappknäppare
2017-12-10

  Stay Golden
löses nock skall man see
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland