Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60,25 - födelsefest

i Igelösa gamla skola var det knytkalas
och det blev gott käk
i gott sällskap

lördagseftermiddag
under stjärnprytt
ljusnät

vi firade de raraste tre människor
på tillsammans 60 och en kvarts år

en baby på en kvarts år
och hennes föräldrar
på vardera 30 år -
inalles 60 och en kvarts år!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-09 22:54



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En del va bjudna
två och ett kvarts del va inbjudna!

Trevligt med gott käk och att få en gemytlig stund tillsamman!


2017-12-11

  Fulbergarn
Mattematik
2017-12-11

  Eva Langrath VIP
Trevlig text om en höjdpunkt i vardagen.
2017-12-11

  ULJO
Härligt att få ta del av
2017-12-11

  Anya VIP
Alltid trevligt med fest och ännu trevligare med en liten. De är så fina. En text med bubbel i tonen.
2017-12-10

  Marita Ohlquist VIP
En glädjens text om att fira i glada vänners lag
måste ha varit en underbar dag!
2017-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
En härlig bild av gemenskap och kärlek i firandets famn.
2017-12-10

  Stay Golden
Stora Grattis!
2017-12-09

    ej medlem längre
Låter som ett fint kalas. :-)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP