Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtverksamhets lust

Det är fredag
Jag borde vara på rymmen

Här är jag med trasig poesi
Mina ord älskar världen vi lever i
Vi jämför våra jämförelser
Som en dag full av tro
Med åren har jag fått sprickor utan ro
...hur kan du utan dina åror fortgå fast i is
Du fyller tid som ett ur utan batteri
Jag älskar dig, när skall det bli vi


Den som låter mest
Jag är den som håller facklan
Springer ännu loppet jag redan förlorat
Du är inte redo än
Jag lämnar oss för hem
& likt ljuva toner av kärlek oblid
längtar jag mig dröm funnen i stilla frid.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-14 16:58



Bookmark and Share


  livet...
åh vad vackert, denna text väckte liv i mig igen:)
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP