Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har alltför ofta hört - Jag vill göra det här! Men jag är inte intresserad av att lära mig ... Det tar för mycket tid ... och hur svårt kan det va?


Det finns nästan ingenting ...

... som är för farligt
att pröva på häromkring

om vi bara ser till
att vi har de kunskaper
vi behöver om det vi vill
i tillräcklig grad
för att kunna göra det
på rätt sätt ...

Utan insikt om 
hur saker och ting
egentligen fungerar
och när man heller ej
ens är intresserad av
att ta reda på det
från någon som vet mera

kan det allra mesta som
skulle kunna vara farligt
utan minsta tvivel därom
i fullständig katastrof resultera ...

 

 

 

_____________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012
Även om det är lördag just nu
så är budskapet värt att betänka
även när det gäller relationer
och andra mer sociala situationer
med tillhörande komplikationer ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-10 06:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänker osökt på refrängen.
"Härligt härligt men farligt farligt"
Den stora utmaningan är när man kommer i farliga situationen som man inte har någon som helst erfarenhet av.
Tänkvärt skrivet
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP