Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Nissa 24 förstås via Nanna X


Julvykort ifrån Trisse Blå

 

 

Står jag vid hästen i Dresden

 

Här syns ej spår utav Tessa

 

blott tusen evig turistström,

 

människovättar med juldröm

 

mitt i dess vind kall som döden

 

minner om bombade öden

 

Drack just het punch amaretto

 

Hörde en cello larghetto

 

Nu ska jag stressa till resvän

 

Hälsa din fader det bästa!

 

 

du kära tomtan Nissa 24

med kram från Trisse 23 Blå

Kusin till Nisse 24 Blå

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-10 08:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tolv timmar och tretton dagar kvar?
2017-12-11

    prima donna VIP
Punch amaretto och cello larghetto

Javisst, fint rimmat från Trisse 23 Blå
2017-12-10

  Nanna X
Tackar och hälsar skulle det stå
Jättefin bild!
2017-12-10

  Nanna X
Nissa hälsar och tackar att hon svarar i morgon! !
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP