Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sådant hav ...

 

hav av ord
kom långt
från horisonten
slog in
till min trötta själ
med vågens kraft
hav av ord
berättade för mig
vad de sett
i andra sidan
av detta land
hav av ord
sköljde av mig
allt sorg, saknad
och längtan
smickrade mig
med glimmande diamanter
när kvällen totalt
anlände på himlen
och marken
hörde jag viskande
de tre magiska orden
"jag var älskad"

 
 
 



Fri vers av Rise Little One
Läst 490 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-10 09:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Oerhört vackert skaldat!
2017-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar upplevelse...så vackert...
2017-12-12

  Nils-Robert
De tre sista orden fick huden att knottra sig på mig. Så fint ordat.
2017-12-12

  Karina"Kia"
Vågat vackert sköljer livets känsla in som man aldrig trodde!

Att vara älskad!

Stor betydelse i livet och helt underbart vackert skrivet/beskrivet!

Du äger buketten= Älskad<3
2017-12-11

  Marita Ohlquist VIP
En smekande våg från kärlekens och vänskapens hav!
2017-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett underbart livgörande ögonblick, diktat i fina ord och meningar.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One