Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beyond and above... or Above and beyond.

Nu ser jag att du flyger,
trots svåra ärriga andetag,
inget som släcker ditt ljus,
bara besvikelsen fyller rummet,
dovande ljudlöst, ekar dina tankar,
hör nästan infernot som begår,
livet flyr in i drömmen,
ett sista, ditt sista,
medans du sover iväg,
iväg över flera världshav,
och över alla bergstoppar...
så lugn och säker,
hör knappt dina hjärtslag,
för du flyger väl iväg...
och är redan starkare än igår!




Fri vers av JonasH
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH