Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om friheten!

Drömmen om våren.
Drömmen om dig.
Drömmen om friheten
Som aldrig någonsin dör.

Änglarna ger mig hopp.
De viskar till mig ibland
att allting kommer bli bra.
Och kriget kommer att ta slut.

Kärlekens vackra sång
utrotar hatets ostämda melodi.
Ingen kommer någonsin
hitta dess noter igen.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-10 10:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
A wish upon a star, men den melodin vill jag icke höra
2017-12-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ge inte upp! ni alla som fylld 20 år betyder diamants år.
ett folk som lever för att andras skarvade ska vara lyckliga är en förlurad folk.
Så tänk på våren av dina sanna år.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream