Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXPLODERA I MIG

1. Vi ska se på Henrik Berggren och när jag kommer från toaletten står han i hopen av människor med två öl i händerna och är det vackraste jag sett.
2. Han sitter på min pakethållare och håller i en flaska cava. Han skrattar när vi nästan krockar med fotgängare; det är fredagskväll och ingenting känns omöjligt.
3. Jag somnar på hans bröstkorg och vaknar på samma ställe sju timmar senare och jag trodde bara folk sov så på film.
4. Våra vänner efterfestar i mitt vardagsrum och vi knullar vägg i vägg för det finns ingen möjlighet att våra kroppar klarar sig utan varandra en minut till.
5. Han spelar libertines på sin gitarr och jag håller omedvetet andan för att inte missa en millisekund av hans ljusa röst.
6. Jag köper ett storpack värmeljus på Ica för denna vintern kommer bli kall och fantastisk.
7. Terese smsar "Är så glad för er två Lisa. Det är en dröm att se på er." från andra sidan efterfesten.
8. Vi är lediga en tisdag och kollar på skräptv och hånglar som tonåringar i nio timmar .
9. Jag sitter på bussen från Lund, från honom, den tar 43 minuter och det enda jag kan göra under hela resan är att stirra ut genom fönstret och le.
10. Min ländrygg ömmar när jag cyklar till jobbet för vi kan inte sluta ligga med varandra, hela tiden.
11. Jag gråter i telefon när jag pratar med mamma för jag kan inte begripa att något såhär vackert och rent kan hända mig.

-11 ögonblick från den senaste veckan när jag insåg att jag är kär i honom




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-18 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ungdomskärlek. Den tiden då ännu allting var möjligt. Bra.
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt