Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi impulsering




jordelivet känns som en fostertid
poesin känns som hur jag uppfattar
signaler
ljudens
former
från drömdimensionen omkring
från inom till utom
från utom till inom
poesi impulsering
rytmen
ta da
ta da
ta da
livets innersta och yttersta mening som bultar där inuti
i form efter form efter form

till ut
till in








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-10 12:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Med formidabel
Frenesi flödande
"Finkänsligt"skrivet!
:}
2018-01-06

  Solstrale VIP
En mycket inspirerande form och en text som rymmer mycket lodande och vägledande för en poet...
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP