Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotogeni!

Fotogenisk!
Någon som är frenetiskt trogen kameran!

Eller (Understruket)
Någon som är duktig på att inta roller framför kameran?

Eller; Någon som är sågad vid fotknölarna?
Varför finns inte hennes fotknölar med? (På bilden)
(Det vore ju bara naturligt, om de var med på bilden, vilket de inte är Not!Reds! Anmärkning!)




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger
Publicerad 2017-12-10 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim