Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. förtydligande; detta är en dikt och inget annat!


Julobstinat



Glädjerus vintergrus
jag är den som vet
det mesta om allt
Därför säger jag nu detta;
Håll käften och ät din förbannade julgröt!

Du kallar mig Mr Scrooge
Men jag är ingen mister sir
eller mam.
Jag är en misserswisser bland de bästa
besserwissrarna.
Det är mig ni ska lyssna på.
Sen får ni göra som ni vill för det säger jag bara;
Bäst att göra som man själv vill!
Inte vad någon annan gubbe säger.
Sådetså.












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 14:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Amen. Ord och inga visor.
2017-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag julen. Det handlar inte om Scrooge eller något sådant. Och det handlar heller inte om ett rent emotionellt ställningstagande.
För mig handlar det om teologi.
Jag vägrar att fira jul på grund av att jag är kristen.
Så om det du skrivit är riktat mot mig så slåss du i luften.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP