Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet i kär lek…



Skriv till mig
berätta vad du är

skriv till mig
med många ord
som får mig lycklig och nästan kär

skriv till mig
och säg att du nu är här

skriv till mig
berätta om vem du egentligen är

skriv till mig
om livets magi
få mig att förstå livets filosofi

skriv till mig
om varför jag gör så här

skriv till mig
förklara varför
blev det nu det där

skriv till mig
i all enkelhet
livets grundläggande ord

skriv till mig
skriv till mig nu
lycka är livet lycka är du




Fri vers av Ting69
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-17 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skapat!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ting69