Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss skriva dikter...

Låt oss skriva dikter,
inget mera
Känna olikheterna
berika

Nån är si och nån är så
Poesi ska vara så

Inte så jäkla lika

Kramar till er alla
Jag

Predikar







Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP