Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets symfoniorkester

Livet är som en symfoniorkester

och förhoppningsvis så spelar de flesta 

med stämda instrument

så att det blir en fullödig harmoni




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP