Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄL MEDVETEN

nej, jag vill inte spela rysk roulette
jag gjorde bara det som kändes rätt
jag litar på beskyddet Herren ger
den  lärjunge som vakar och som ber
det finns en banad farväg för min fot
och vem är jag att envist streta mot?
min längtan växer starkare var dag
att leva till min Herres välbehag

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 432 gånger
Publicerad 2017-12-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP