Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag ville.

Allt jag ville
finns inte kvar.
Istället lär jag mig
se igen.
Snöns gnistrande
kristaller.
En väns
skratt.
Mitt barnbarns
glitter.
Att jag är
värdefull.
Stark för att
jag måste.
Lär mig älska
nya vindar.
Vänskap ,glädje
skratt.
Men när jag blundar
är det ditt leende jag ser.
Jag hoppas någon någongång
kommer att se på mig som du.
Och jag önskar att mitt hjärta
ska få sjunga en kärlekssång igen.
Under tiden så njuter jag
av livet som trots allt är fantastiskt.
Mina minnen är så värdefulla
som en ledstjärna går de hand i hand-med mig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 944 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-10 20:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så berörande och fint du skriver...saknaden kommer alltid att finnas, men du har så rätt i att man måste lära sig att gå vidare...din dikt är också en uppmuntran till andra som är i samma situation...mycket bra...
2017-12-13

  Fulbergarn
Ibland händer det,
2017-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Avklarnat oh vackert.
2017-12-12

  Lena Själsöga Keijser
ofta spricker det vi vill
just för att vårt hjärta har en vilja
ditt hjärta andas kärlek
leder dig
till
fint förmedlar du saknadssmärta samt viljan vilken leder dig till
2017-12-11

    ej medlem längre
Det finns styrka i den kärlek du för evigt bär på!
2017-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om saknad, men även om att gå vidare i livet!
2017-12-11

  ULJO
"Mina minnen är så värdefulla
som en ledstjärna går de hand i hand-med mig"
Fint
2017-12-11

    ej medlem längre
Så fint skrivet om saknaden..
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP