Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



I lättjans tecken

En dag i mysbyxor.

Det är söndag och advent.

Sliten pyjamaströja.

Lite för stor.

Lite för skrynklig.

Hänger kvar.

För länge.

Raggsockor värmer mina fötter.

Uttråkat sveper jag en filt om min kropp.

Blickar mot Tända ljus.

Och den påslagna TV:n.

Det är varmt.

Jag överser Pepparkaksbak.

Med familjen.

Jag går inte ut.

Jag slappar.

Jag degar.

Jag pöser i soffan.

Mitt samvete är rent.

Jag har bejakat det lata i mig.

Alldeles för mycket.

Mitt sanna jag?

Kanske.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-10 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP