Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av DynamitAlfred


problemet gäller inte

problemet gäller inte

att kunna upptäcka gravitationsvågor

som når oss

problemet gäller

att hålla oss levande här på jorden

så att vi innan vi dör

kan hinna upptäcka kärleken

inom oss




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-10 20:08



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Vi måste hinna med allting ...
2017-12-11

  Gunwale VIP
Vilken fin text! Mitt i prick.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP