Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARNING FÖR SNÖKAOS


Det snöar i Roslagen

 

tunga lapphandskar

blandat med kornsnö

varvat med isregn

 

gatorna fylls sakta

lyser vita i natten

bländar i solsken

 

bilarna halkar av vägen

Roslagsbanan slutar gå

när den nyss rustats upp

 

hjärtat älskar snön

vill bara ha mera mera

Norrbottensrötterna ropar

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-11 01:25



Bookmark and Share


  ULJO
Snö är härligt om den är vit och vacker.
2017-12-11

  Fulbergarn
mera snö
vill jag ha
2017-12-11

    ej medlem längre
Fint skrivet. :-)
2017-12-11

  Elias N. Lockne
Älskar denna, mycket vackert skrivet!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP