Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


han sa det snöar inatt hon vände sitt ansikte mot himlen och tog en tugga


SVARTMÅLAD STOLTHET

 

ljuger du så

talar jag sant

 

strimmorna föll från ljuskällan

revs sönder till en splittrad drivis

hjärtats inre fylldes av tomheten

 

hennes hand mot hans panna lisade

suddade bort salta tårar och vemod

med all sin inre kärleksbarmhärtighet

 

han såg henne kände henne levde henne

som om han fann henne som sin älskade

hon en illusion av en svartmålad stolthet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-11 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP