Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friendship

My friendship is not so easy to get anymore.
Because i opened my door to all before.

Now I know I get hurt when I do that.
I am only getting even more sad.

Some of my past friends gave me more than a bad feeling.
The friendships lost all the meaning.

But I don’t gave in.
I can now only win.

So my really good friends are near.
For me it is so clear.

My love to you,
For all you have done and still do.

Thank you for being my real friend.
Like from an angel you have been send.

I will always be there.
Cause this friendship is rare.




Fri vers av Jina
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-11 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jina
Jina