Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är sorgen

Jag måste säga det här
innan jag försvinner
in i skuggornas land

Vi fortsätter att prata
samtidigt faller bomberna
utanför vårt fönster

Ord läggs till ord
som stenar i en mur
det enda vi kan göra
är att fortsätta andas

Sådan är sorgen
dess ansikte i spegeln




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-11 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP