Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12år

 

 

Så lång tid smekte du aldrig min kind

Lämnade aldrig din värme på min hud

 

Så lång tid blåste en kall vind

Över min kropp och själ

 

Så lång tid innan jag förstod

Du hade inget att ge

 

Så lång tid innan jag fick mitt mod

Att lämna dig lika ensam




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-11 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik