Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAGEN GRY KRAFTEN NY

 

natten blev lång

tog det med sång

gjorde ett språng

blev gla på en gång

fick i famnen ett fång

fick en kyss sa bara tjong

 

snön ligger vit och skön

för alla insnöade ber en bön

till alla som står sist i kön

som istället fått regn i form av spön

 

glädjen i en pulkafärd

mera mera snö är jag värd

ska skapa snögubbe med flärd 

dricka varmchoklad vid min härd

bli som ny efter å ha vari blek å tärd

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-11 10:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
friskt värre
2017-12-11

  BenGust VIP
nån med repat mod tar ett himlasprång
2017-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft och livslust!
2017-12-11

    ej medlem längre
Fart och fläkt. :-)
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP