Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intressen-Kapitel!

Mode= My Days! My Fashion!
Musik= Smile And Dance! Listen!
Essens= Doftspår, Psalmer, Andliga sånger!
Djur= Min katt! Grannens katt!
Grannens fåtölj, Sällskap!
Playgirl= Älskar att flirta, kanske onanera.
Levande LJus= Älskar dem, kan inte ha dem hemma!
Motion= Älskar den,när den blir av, annars vardagsmotion.
Glass!
Mindfulness= En fullhet i sig, älskar när Ola schenström säger "Kan du känna hjärnan? Ett under i sig!"
Poesi= Poeter. se
Människor= Också på poeter . se, i kyrkan, vänner ifrån Daglig sysselsättning!
Daglig sysselsättning= Hemmet, i stort och smått!
Och min tidskapsel!
Drömmer= Drömmar, och den jag Älskar!
Serier= Selfmade!
Hembygdsgården på Ekbacken= Olika Occations!




Bunden vers av Mim
Läst 402 gånger
Publicerad 2017-12-11 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim