Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stryker

 

 

 

stryker tvätt

skrynklad av trumma

 

ånga renar

andning

 

du vandrar

i snörök

 

 

bävrar bygger damm

du stryker

 

med din handandning

ryggen min fri

från damm

 

mina ögon bygger snölyktor

strålar din väg

 

 

vackre

 

månvandrardröm




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-11 17:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Någon som stryker omkring under månen.
2020-07-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt underbart att läsa sådan Poesi !!!
2017-12-12

  Yrre VIP
Ljuvlig denna andas värma toner!
2017-12-11

  aol
Underbart strömmar orden från skaldehjärtat i hennes månvandrardröm.
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser